Teambuilding in combinatie met communicatietraining.

Wil je ook dat je team bestaat uit mensen die inzicht en respect hebben voor elkaars kwaliteiten? Dat je samen een open communicatiestijl hanteert? Of hoe je als team beter en slimmer kunt samenwerken?

Een Combi Teambuilding van De Regenboogpartners kan je hierbij helpen. Wij weten dat er meer uit je team gehaald kan worden. Opzet Combi Teambuilding Voor de Combi Teambuilding wordt een maatwerkprogramma gemaakt voor jouw organisatie. Er kan een keuze worden gemaakt uit een sportief, creatief en kunstzinnig aanbod.

Vanzelfsprekend is een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs mogelijk. De deelnemers worden in twee teams verdeeld, waarbij de één zich richt op teambuilding en de ander aan de slag gaat met de communicatie. Dit rouleert na verloop van tijd. De Combi Teambuilding wordt afgesloten met een gezamenlijke, dynamische evaluatie.

Resultaten na de training Meer gericht om open en eerlijk met elkaar te communiceren. Meer bewust van de onderlinge kracht, ontwikkelpunten en blinde vlekken. Door de motiverende werking worden grenzen verlegd, zowel van het team als van iedere medewerker.

Praktische informatie: Groepsgrootte: maximaal 16 deelnemers. Deze intensieve training bestaat uit 6 dagdelen. Kosten: € 5400,- (exclusief BTW). Locatie: is in overleg te bepalen. Locatie, lunch en versnaperingen zijn niet in de prijs inbegrepen.