De Regenboogpartners planten het zaadje en jij laat het groeien.

Met welke problemen kunnen wij je helpen?

Verwerking van echtscheiding. Angst, verdriet, boosheid en onzekerheid. Langdurig rouwproces. Traumatische ervaringen. Functioneren op de werkvloer. Pesten. Communicatie. Overspannenheid en burn-out. Re-integratieproces. Je zelfbeeld verbeteren. Bekijk onze referenties.

Wij hebben diverse methodes in ons pakket o.a. Eye Movement Desensitization and Reprocessing (E.M.D.R.), Emotional Freedom Techniques (E.F.T) N.L.P., Familieopstellingen. Transactionele analyse.


Tijdens het Individueel Counselen wordt gekeken welke therapie het beste bij jou past. 
Mocht je problemen hebben met vervoer, dan kun je ook kiezen voor telefoontherapie. Neem contact met ons op en wij zorgen dat je zo snel mogelijk wordt geholpen.

Wil je meer weten over de kosten, kijk dan naar onze tarieven pagina.

Wij werken stapsgewijs in behapbare stukken. Je krijgt theoretische uitleg zodat je beter begrijpt wat je doet. Tevens doen we veel praktische oefeningen om te doorvoelen en krijg je opdrachten om thuis te oefenen.

Recensies

Wat Tjitske onderscheidt, is haar vermogen om mensen aan te voelen. Ze heeft een zeldzame mensenkennis, waardoor zij op een dieper niveau begrijpt wat er speelt, zelfs als je het zelf nog niet volledig begrijpt. Een van de dingen die ik het meest waardeerde, is dat Tjitske niet onmiddellijk een spiegel voorhield, maar wachtte tot het moment dat ik er echt klaar voor was. Ze creëerde een sfeer van vertrouwen en begrip, waardoor ik me op mijn gemak voelde om mijn gedachten en gevoelens te delen. Wat voor mij heel verhelderend was, was haar vermogen om complexe situaties schematies weer te geven. Zij bracht helderheid in mijn gedachten en we identificeerde nauwkeurig de mogelijke problemen die daaruit voortkwamen. Deze schematische benadering was voor mij een eyeopener en hielp me om mijn eigen gedrag beter te begrijpen. Ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding die ik heb ontvangen van Tjitske. Haar empathie, inzicht en unieke benadering hebben mij geholpen om persoonlijke groei te realiseren op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden. De Regenboogpartners is een uitstekende plek, waar clienten met empahtie en deskundigheid worden begeleidt. Liefs Tessa.


Dat proffessionalteit en deskundigheid hand in hand kunnen gaan met betrokkenheid en empathie bewijst Tjitske. Zij kan heel snel tot de kern van de hulpvraag doordringen. Met warmte, een goed luisterend oor en zo af en toe ook wat humor worden de gesprekken gevoerd die zeer hulpzaam zijn. Mocht je mentale hulp zoeken, ik gun je zeker de gesprekken met Tjitske. Mary.


Tjitske geeft hele fijne begeleiding. Ze laat zien wat er in je hoofd gebeurt en welke dingen daardoor gebeuren. Daarna helpt ze je stapje voor stapje om dingen een positieve kant op te veranderen. Daarbij is ze wel realistisch, maar kijkt vooral wat jij nodig hebt. Want niet bij iedereen werkt hetzelfde. Sarah.


Na twee langdurige ziekenhuisopnamens bleek ik later veel moeite te hebben met het verwerken van deze periodes. Tjitske heeft me geholpen om deze trauma's door middel van verschillende oefeningen en opdrachten een plekje te geven. Ik kan nu terugkijken naar deze periodes op een manier die ik zelf prettig vind. Joep. 


Het gaat erg goed na ons vorige gesprek! Ik heb de goede draai gemaakt en zit weer op het juiste pad, ben je enorm dankbaar. Heel erg bedankt voor je hulp weer, weet dat je mensen echt helpt. Liefs Florine.

"Ik ervaarde problemen in de communicatie in specifieke situaties door boosheid, frustraties en negatieve gedachten. Tjitske heeft geholpen bij het geven van inzicht in mijn patronen. Hierdoor benader ik deze situaties nu anders, waardoor de problemen, negatieve gevoelens en niet helpende gedachten er niet meer zijn. Ik zie niet meer op tegen deze situaties en kan er nu zelfs van genieten. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet naar De Regenboogpartners." E.K.

Ik merk dat het erg goed met me gaat, ik zit erg lekker in mijn vel en ik voel de laatste weken ook veel verbetering. Ik heb echt heel veel aan de therapie gehad en ik ben heel blij met je. Tjitske ik wil je via deze weg heel erg bedanken. Groetjes Quinty

I am very appreciative of the opportunity to do therapy work with Tjitske, and I'v been able to gain a better perspective about the shortcomings I am interested in resolving, and to find tools to better attain the personal devolpment I am hoping to achieve. Tjitske succeeded, from the first session, in maiking me feel like there is a plan in motion, with objectives towards a path and assignments with productive purpose, for which I am quite happy. Paulo

Tjitske heeft een bijzonder analytisch vermogen en een goede aanpak van problemen. Voor mij verrassend en leerzaam. Maar ieder zijn vak en zij is er overduidelijk goed in. Ik ben blij dat ik bij De Regenboogpartners ben gekomen. Martijn.

Lieve Tjitske, Succes met al het prachtige werk wat je bij alle personen doet. Iedereen is zeer tevreden over jou. Hanneke.


Zie door de bomen het bos, en krijg weer grip op je leven.