Dag van het hart.

Altijd is er verlangen naar liefde en verbinding met jezelf en de ander. Een liefdevol leven begint bij jezelf. De warmte van je hart voelen, voor jezelf zorgen, open in het leven staan. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar hoe doe je dat eigenlijk?

Leef jij met hart en ziel? Sta je open voor iedereen, of staat er een muur om je hart. Luister je naar je verstand of naar jouw hart. Ben jij iemand die zijn hart soms weggeeft? Wie of wat laat jij toe in je hart. Ben je een liefde verloren of is op een andere manier je hart bezeerd. Hoe staat het met de liefde voor jezelf?

Deze dag krijg je tips en doen we praktische oefeningen. Zo kan je bewuster worden van wie je bent en voelt wat voor jou juist is. Je maakt stappen, om jezelf op de eerste plaats te zetten en je behoeften en verlangens te durven uiten. Op jezelf te kunnen vertrouwen!

De dag van het hart, is een hartverwarmende en inspirerende dag waarbij je vanuit jouw hart de ander en jezelf gaat ontmoeten. Je hartkwaliteiten gaat omarmen en met een stralend hart naar huis gaat.

Datum: donderdag 19 september 2024. Tijd: 10.00 t/m 16.00 uur. Kosten 181,50 euro, inclusief B.T.W. , lunch en gratis parkeren. Plaats: Julianastraat 23 a, Avenhorn. Aanmelden kan via 06-27170861 of via info@regenboogpartners.nl