Conflict Hantering

Een conflict is een situatie waarin twee of meerdere mensen anders tegen de zelfde situatie aankijken. Je hebt een meningsverschil. Bij een conflict speelt er echter meer dan alleen de inhoud of de kwestie op zich. Het ontstaat als mensen niet meer naar elkaar luisteren, of doorvragen naar achterliggende oorzaken, of verwijten maken, omdat emoties en/of botsende persoonlijkheden een rol spelen.

Tijdens de training Conflicthantering leer je hoe je op een effectieve manier met conflicten kunt omgaan. Hoe komt het dat er zo boos wordt gereageerd? Probeer je eens in die ander te verplaatsen. Veel conflicten ontstaan als gevolg van misverstanden.

In de training Conflicthantering leer je hoe je met spannende situaties om kunt gaan en goede resultaten kunt behalen, zonder de belangen van de ander en jezelf uit het oog te verliezen. Je verbetert je relatie met anderen en daardoor met jezelf. Je leert effectief en empathisch te luisteren en te handelen.

Resultaat: Je weet hoe conflicten ontstaan en hoe deze kunnen escaleren. Je bent je bewust van je manier van handelen en communiceren tijdens dreigende conflictsituaties. Effectief en empathisch luisteren en handelen. Je bent in staat om te gaan met weerstand en tegenwerpingen.

De training duurt twee aaneengesloten dagen. De kosten zijn € 395,-- (excl. BTW) per training, inclusief lunch. Inschrijfgeld € 75,-- (het restant moet 2 weken van te voren worden betaald). Maximaal 8 deelnemers. De locatie is op het Larixplantsoen 116 te Heerhugowaard. Voor opgave of meer informatie mail info@regenboogpartners.nl of bel 06-27170861. Of bekijk onze referenties.

Deze tweedaagse training vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2022